Dag 10, Spadagje
Een relaxdagje....
Na een paar dagen veel dingen ondernomente hebben vandaag rust. Althansvoor zover dat kan bij ons. Na lekker uit te hebben geslapen op weg om een ontbijtje te scoren. Het eerste restaurantje had alleen maar koffie. Goed die hadden we het allerhardst nodig dus hoppa een kop koffie besteld voor ons allebei!! Onze buikjes begon al aardig te rammelen ... op zoek naar een tentje waar er wel eten geserveerd werd. Nog geen 100 meter verder gelopen te hebben kwamen we al een leuk tentje met terras tegen waar ze heerlijke dingen op de kaart hadden staan. Ja, daar lopen wij niet voorbij als we zin in iets hebben. Na een shake, vers fruit en yoghurt gaat ons spadagje echt beginnen.
Jo gaat nog even slapen zodat ik de kaartjes kan gaan schrijven en even met Jo haar Iphone berichtjes kan typen. Op het terras staat een heerlijke bedbank waar ik een uurtje van deze dag heb gelegen.
Tegenover ons guesthouse ging ik naar de pedicure en Jo naar de manicure. Ongelooflijk hoe mooi ze onze voeten en handen heeft gemaakt. (zie foto's) Mijn voeten zagen er natuurlijk helemaal niet meer uit na het vele wandelen op de Nijmeegse vierdaagse. Overal op mijn voeten hadden blaren gezeten en zat nu inmiddels overtollig vel. Met een schaaf, vijl, kniptangetje etc. zijn ze weer toonbaar. Nagellakje erop, wit met roze bloemetjes. Helemaal Albertje ahum... Geeft niets we zijn in Thailand. En daar kan het echt allemaal.
Kop koffie niet. Och eerst nog even naar de Mac om een frietje te eten. Daar had ik zo'n zin in. Jo heeft mij natuurlijk uitgelachen maar ging lief met me mee. Daarna op naar de Starbucks om een koffie en iets lekkers te scoren. Ja, nog genoeg ruimte in mijn buik voor het volgende. Een koffie latte en een heerlijke mango cheesecake voor mij. Hoe kan het ook anders. Het zal ook niet veranderen deze vakantie Jo. Het is en blijft een latte. Liever een machiatto alleen hebben ze die nergens jammergenoeg. Ik ben tevreden hoor. Je zal mij niet horen zeuren.
Nu rest ons nog een voetmassage. Dit leek fantastisch zo'n massage. Ik kan er kort en krachtig over zijn. Het was niet helemaal mijn ding. Ik dacht lekker te kunnen genieten van een heerlijke massage. Helaas kriebelde het en deed het af en toe echt pijn. Hoezo ontspannen en relaxed?? Geef mij maar gewoon een lieve in plaats van een goede massage met drukpunten etc. wat goed voor je lichaam is. Dan maar niet goed...en genieten. Blijkbaar is dit onmogelijk want vele mensen hadden ons gewaarschuwd en toch zijn we eigenwijs geweest. Waarom ook??Voor mij geen Thaise massages meer. Ik ben totaal genezen. Gewoon een lief vriendje zoeken die dit vele malen beter kan.
Even omkleden in ons hostel om op weg te gaan naar de nightmarket in het nieuwe centrum van Chiang Mai. Overal kraampjes met van alles en nog wat: horloges, sjaaltjes, boxers, hemdjes etc.. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is er.
Na een heerlijke dag lag ik dan eindelijk moe maar voldaan en totaal relaxed in mijn bedje. Ook vandaag was weer eentje om niet te vergeten.
Liefs
Heeeeeeerlijk zo'n dagje!
De hele dag aan het eten en koffie drinken? Waarom klinkt me dat toch zo bekend in de oren? ;)
hoi lieverd, ben jaloers op je nagels.......
Ja soms ga je met een maatje een paar dagen weg en hebben ze zoveel invloed op je!! En nu weer... Jo wil steeds koffie drinken. Ik tref het wel met mijn vriendjes he? Vind je ook niet?
Helemaal prima want zo erg vind ik het ook niet hoor.