Laatste berichtje vanuit Thailand
De laatste dag echt genieten en wel thuis!!
Gisteravond tegen negenen 's avonds aangekomen in Bangkok. Waar onze reis is begonnen gaan we het ook afsluiten. Bekaf van een lange reis per boot en bus lekker vroeg gaan slapen. Vanmorgen werd ik door Jo verrast met een heerlijk bakje koffie, koffie latte nog wel!! Thanks. Heerlijk verder met een shake, koffie en vers fruit aan de dag begonnen.
Een lekkere laatste dag hebben we gehad. De laatste dingetjes gekocht. Voor het laatst over de marktjes gelopen. Mijn laatste pineapple shake gedronken. En ja die ga ik zeker missen in Nederland. Dus heb ik maar goeie rietjes voor Jo gekocht zodat ik daar af en toe mijn shakeje kan komen halen. Wat kan iemand daar toch blij mee zijn, met rietjes.
Vannachtvliegen we om half 3 's nachts (Thaise tijd) naar Dubai. En vandaar vertrekken we naar Dusseldorf. En dan op naar Nederland. Hoe erg ik het hier ook ga missen. Hoe blij dat ik ben dat ik naar huis ga. Om mijn lieve familie, vriendjes en vriendinnetjes terug te zien.
De reis van me leven!! . Me eigen ikje ....!!
Tot gauw
o meis wat hebben we genoten van je verhalen..........je moet schrijfster worden goede laatste reisuurtjes gewenst Liefs uit assen
Meis, een hele goede reis gewenst! Tot snel!! Kus
Fijn om 'mijn eigen ikje' te lezen!